Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Hanneke Kossen-Boot
10 maanden geleden

We hebben genoten van de prachtige Reid, waarbij we dankbaar gebruik gemaakt hebben van jullie tips.
Helaas zijn er geen jonge poesjes bij ons in de buurt.

Hanneke Kossen-Boot
10 maanden geleden

Hi hi reis natuurlijk!!

Annemieke Hartman
een jaar geleden

Lieve Bea,
Hier een berichtje van je nicht Annemieke Hartman.
Ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Ik zou je graag een e-mail sturen omdat ik je iets wil vertellen en wil vragen. Als je de mogelijkheid hebt zou je mij alsjeblieft een mailtje willen sturen zodat ik jou kan mailen?
Dank je wel. Liefs Annemieke
Ps Wat een mooie foto's!

Robert van Vliet
3 jaar geleden

Beste Kees en Bea,

Interessante Site met mooie projecten!
Ook op ons blijft de aantrekkingskracht van Marokko maar aanhouden... (emigreren is echter wel weer van een andere orde...)
Eerste bezoek als jonge twintiger dateert uit 1993, daarna 2003. Vorig jaar met onze kinderen en dit jaar gaan we weer. Dit jaar willen we ons busje in Marokko achterlaten. We combineren de twee weekse mei-vakantie met de zomervakantie: Rijden naar Marokko met ons campertje, toeren twee weken rond en vliegen terug van Marrakech in mei. In de zomervakantie vliegen we in juli weer naar Marrakech om na een weekje hoge Atlas rustig naar Nederland terug te rijden.
Als jullie nog steeds bemiddelen of tips hebben over het achterlaten van een auto dan hoor ik het graag.

Bijvoorbaat dank!

Met winterse groet uit Haarlem!

Robert en Ilse

kees
4 jaar geleden

we zijn er hoor
welkom
kees en bea

Rahma
5 jaar geleden

Lieve Kees en Bea,

Leuk jullie ontmoet te hebben. Wat een lieve mensen zijn jullie en wat doen jullie veel goeds voor de lokale bevolking. Top!

En wat bijzonder dat jullie nu in het huis wonen waar wij tot aan ons vertrek (27 jaar geleden) naar Nederland woonden. Jullie hebben er wat moois van gemaakt, we komen graag nog een keer kijken als t klaar is.

Ik ben inmiddels weer terug in Nederland en het 'rennen' kan weer beginnen. Nou geniet lekker van jullie rust daar in Nkob.

Hartelijke groeten,
Rahma

Nanda van der Pluijm
5 jaar geleden

Hoi Kees
Wat een geweldige interessante website met volop informatie over Marokko. We zijn allebei doof en zijn voor het eerst met de camper door Marokko.
Nu gisteren een flinke steenslag gekregen op de voorruit. Nu las ik in de website van jou dat het mogelijk is om in Tafraroute te laten repareren. Ook willen wij een spuitwerk laten doen op onze camperbus. Ook in Tafraoute ???
Groeten Nanda

Jan en Ida
6 jaar geleden

Wij zitten nu in Quazazat.
Gr.Jan en Ida

hajji abdellatif
6 jaar geleden

https://www.facebook.com/ainchouater


alah ya3tikom sa7a sit wa3ar ;)

Nies en Harrie
6 jaar geleden

Hallo Kees en Bea
Wij willen jullie bedanken voor de informatie op jullie site! We gaan eind dit jaar overwinteren in Marokko. Voor ons is dit de eerste maal dat we Marokko per camper bezoeken. Nkob staat ook op ons lijstje om te bezoeken. Ons reisverhaal is te volgen op www.niesenharrie.waarbenjij.nu en www.niesenharrie.blogspot.com
Groeten
Nies en Harrie

Maud en Coos
6 jaar geleden

Hoi Bea en Kees,
Bedankt voor jullie berichtjes op camperforum. Ga nu jullie website bestuderen. Ziet er leuk uit. We gaan eind augustus met nog een stel en gaan ons nu voorbereiden. Als we nog vragen hebben na het bezien van de site hopen we die nog te mogen stellen. Nogmaals bedant en misschien tot ziens in Marokko,
COOS

Joke en Hans Heijmans
6 jaar geleden

Hallo Kees en Bea,

Wij willen in november ook voor een paar maanden naar Marokko, wij hebben jullie al eens ontmoet op het zelfbouwtreffen in Haelen (limburg) wij hadden toen een Bouvier pup, Rhea die is nu alweer 5 jaar, is het geen probleem om haar mee te nemen? verder vinden wij jullie site heel intressant.

Groetjes Joke en Hans

Paula en jan
6 jaar geleden

Vweia een suggestie op camperforum kreeg ik di adres. Ik zit met de volgende vraag.Wij willen de komende winter graag in Marokko overwinteren . We denken in november met de camper naar Marokko te gaan. Eind december willen we graag 3 naar nederland heen en terug vliegen ,daarna willen we de camper weer oppikkken en in febr/maart weer terrug naar spanje rijden. De vraag is ;is het mogelijk de camper 3 a 4 weken in Marokko achter te laten of krijgen wij problemen met de douane en wat moeten we doen om toch die onderbreking te realiseren. Ik hoop dat u mij wat verder kunt helpen in deze puzzel
vriendelijke groeten Jan

Marten Jan & Salwa
6 jaar geleden

Hoi,
Leuke site!! en leuk jullie ontmoet te hebben in Nekob. Wij zijn inmiddels weer terug in het koude regenachtige kikkerlandje.

Groetjes

Jan&Jacomien
7 jaar geleden

Hey Kees en Bea. Wij hebben jullie twee jaar geleden ontmoet in Merzouga,zijn zelfs bij jullie thuis geweest.
Afgelopen voorjaar waren we erweer en zijn bij jullie huis geweest ,maar niemand thuis.
Ali zei dat jullie in Nekob waren en het weekend terug zouden komen,en gaf ons jullie tel no,wij hebben verschillende keren gebeld maar geen gehoor.
Wonen jullie nu in Nekob?
Aanstaand voorjaar komen we weer naar daar en zouden het leuk vinden om jullie te ontmoeten.
Groetjes van ons en hopelijk tot het voorjaar

zaid eddaoudy
7 jaar geleden

sava

Fred en Corrie Offringa
7 jaar geleden

Geweldig jullie ontmoet te hebben in Torrox in Spanje , jullie veel informatie gevraagd , vonden jullie dat vervelend ?

Jullie waren erg gezellig en open en hebben genoten van jullie ,

wij wensen jullie alle goeds toe voor de toekomst

bedankt en tot ziens .

Fred en Corrie Offringa

Tom Franke
7 jaar geleden

Dag Kees,
We hebben een fantastische trektocht gemaakt. Aanvankelijk verkeer gelopen maar daardoor wel de mooie waterval ontdekt. Heerlijk koffie van gezet en niet ziek geworden, ook niet van de andere bronnnen (wel gefilterd). Mooi wild gekampeerd, 3 nachten waarvan 1 met flinke vorst, ijs lag 0.5 cm dik op een plasje. Nu weer terug bij onze eigen ezels en mooi weer. Leuk jullie ontmoet te hebben. Groeten, Karin en Tom